S.C. IONUŢ M IMPEX S.R.L.

Pic 1
lemne

Despre S.C. IONUŢ M IMPEX S.R.L.

   Firma S.C. Ionuţ M Impex S.R.L. produce şi comercializează cozi şi unelte cu coadă de cea mai bună calitate la preţuri fara concurenţă.
    Cu o experienţă de mai bine de 15 ani pe piaţă firma asigură calitate şi oferă garanţia produselor oferite spre vanzare.

     Incă de la infiinţare, obiectivul nostru de bază a fost şi va rămane acela de a asigura servicii de inaltă calitate in conformitate cu cerinţele clientului. Suntem convinşi că putem prospera şi evolua doar prin indeplinirea dorinţelor beneficiarilor noştri. Tocmai de aceea utilizăm toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, să prezentăm un produs de cea mai bună calitate.

     Datorită seriozităţii cu care firma tratează fiecare comandă, respectării termenelor de execuţie şi livrare, a colaborării apropiate cu fiecare beneficiar, a folosirii de materii prime de cea mai bună calitate, intr-un cuvant a accentului care se pune pe calitatea lemnului şi a produselor realizate, S.C. IONUŢ M IMPEX S.R.L. şi-a caştigat un renume pe piaţă tehnologică. Toţi aceşti factori au făcut ca S.C. IONUŢ M IMPEX S.R.L. să devină in prezent un nume, o marcă, in industria producătoare de cozi şi unelte cu coadă.